Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Diplomáciai védelem alatt állsz /-, ami a királyoknak is kijár/ --- 641. ---

2010.11.29

Kép

Diplomáciai védelem alatt állsz /-, ami a királyoknak is kijár/ --- 641. ---

 

Egy ismert író /palind/romokban hevert és alkoholban fürdött, pontosítva rumban kereste gyógyulását -, ám nem találta meg azt, ezért konyakra váltott…

    Mintha magad is romjaidban feküdnél, és nem Te vagy az első egyén ismeretségi körömben -, akiben hirtelen és váratlanul megborult valami, és odalett minden -, ami az egyensúly meglétéhez szükségeltetett.

    Gondoltam, hogy megpróbállak átsegíteni a nehézségeken -, és bevezetlek a körülöttünk heverő eszközök helyes használatába, hogy jövőbeni békességünket semmi ne zaklathassa meg -, mert akár magad is lehetnél az összes gyászoló vigasztalója, de még nem tartunk ott.

   A zavaró körülmények hiányát már észre sem veszed /– szemüveg nélkül/, viszont mindenképpen jót tesz önértékelésednek az, hogy sikerült elintéznem diplomáciai védelmedet /- ami különben is megillet királyi gyermekként/ -, diplomatikusságomnak köszönhetően.

    Most megyek, mert /m/ennem kell, ugyanakkor megnyugodhattam felőled, hogy már nem önnön erődre támaszkodsz -, hanem azon erővonalakra, amelyek összekötik a Mennyet – a Földdel.

    És ez így is van rendjén!

 

Budapest – 2010. nov. 28.

    Baráti Szeretettel: bősze emil miklós. -_-

 

--- Köszönöm, hogy elolvastad! ---

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Veszteség lenne...

(Bősze Emil Miklós, 2010.11.30 13:15)

... figyelmen kívül hagynunk ezen származásunkat. -_-

Talán olvastad?

(Ilona, 2010.11.30 13:07)

...vagy prófétálod?

"Ti a Magasságbeli leszármazottjai vagytok! Ti az egyetlen Uralkodótól és a Ragyogástól származtok! Ó jöjjetek! Hozzánk tartoztok! Ti a mennyhez tartoztok... királyi származástok van. Miért, de miért hallgattok a vadállatra? Ti a mi képünkre vagytok teremtve, nem a vadállatéra! A mi képünkben vagytok megáldva. Titeket arra szánt a Teremtő, hogy a hatalmas Isten házának udvarába jussatok, ezért engedjétek, hogy ragyogásomba öltöztesselek benneteket! Nyissátok ki szíveteket, és megmentelek benneteket!..."

Diplomáciai mentesség

(Bősze Emil Miklós, 2010.11.30 10:40)

Te is királyi gyermek vagy!

Köszönöm Ilona. -_-

Szép gondolat

(Ilona, 2010.11.30 10:07)

"...már nem önnön erődre támaszkodsz -, hanem azon erővonalakra, amelyek összekötik a Mennyet – a Földdel."

A fényképfelvételen...

(Bősze Emil Miklós, 2010.11.29 15:48)

... Kerepesi temető - Budapest 2010 -_-