Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Múzsám kipakolt (A Múzsám megszólított 4. része) --- 586. ---

2010.10.07

          A Múzsám kipakolt (A Múzsám megszólított 4. része)   --- 586. ---

 

     „Tudod e-mail, itt nálunk a Parnasszuson kedvezőek az életfeltételek -, s talán túl sok napsütésben is van részünk. Itt minden csak luxus, egészen az unalmasságig -, s talán meg sem érdemlem ezt, hogy itt lehessek -, de ti a híres írók akartátok a sok Múzsát. Megkaptátok!

     Sok mondanivalóm lenne még hozzád, melyekből most néhányat kénytelen vagyok előhozni -, mert előjöttek, de az is lehet, hogy szimplán kihozod csupán belőlem.

     Nem vagyok megelégedve veled, nem mintha önmagammal különösebben elégedett lehetnék.

     Súlytalan szakmát választottál és csodálnivaló modelljeid csak kifosztanak, amikor már szegényebb nem is lehetnél. Miért nem mentél oktatónak(?), s lehettél volna lélektantanár -, a női lelkek szakértője. Ám mehettél volna papnak is, ami a képmutatásodat illeti -, csakhogy te a retusőr hölgyek gyűrűjében érzed csak jól és otthonosan magad.

     Ami azt illeti magam sem vagyok fából, viszont megmaradtam mégis tisztának – s magam törlöm le a Parnasszus porát – nem úgy mint a múzsák némelyike, kik hallom, hogy szemet vetettek rád! Majd adok én nekik, s még a szemüket is kikaparnám, ha komolyan gondolnának. Ne engedd magad kelepcébe csábítani, különben elégsz, s nem marad semmi sem belőled.

     Megvallom, hogy érted még a Parnasszust is otthagynám -, ha elég komolynak éreznélek. Érted(?), a Parnasszust! Nem értesz te semmit, vagy csak csinálod(?) -, kicsinálván teljességgel idegeimet is.

     Mindenhol köd és csupán a teljes bizonytalanság érezhető most körülötted -, ami egy határig érdekes is lehetne, csak újabban már magam sem tudom, hogy hol is a határa türelmemnek.

     A múzsák ma fürödni készülnek. Engem is hívtak, s most éppen fotóst keresnek -, egy csoportkép erejéig.

     Féltelek, nehogy rád essen a választásuk mint fényképészre. Ne engedj a csábításnak, mert azt hiszem csak befürödnél ezzel (is) -, s mit érne akkor az anyagi haszon, ha rámenne a lelked, mivel a múzsák meztelenül fürdenek -, s te meg oly esztelen vagy, mint mindig is voltál.”

 

Ezt jól megkaptam!

 

/A befejező rész következik!/

       

 

--- Köszönöm, hogy elolvastad! ---

 

Parádfürdő – Felső Tündérkert – 2010. okt. 06.

     Baráti Szeretettel: bősze emil miklós. -_-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

május

(ilona, 2010.10.07 22:53)

A májust olykor nem a szerelem, hanem a bűnbánat hozza el (?)